Veilinghuis Van Spengen - Kunst, Antiek en Meubilair - Hilversum

Taxatie

Taxaties kunnen gedaan worden voor verschillende doeleinden. Veilinghuis van Spengen verzorgt taxaties van kunst en antiek voor veiling, verzekering, onderlinge verdeling en successie. Professioneel, deskundig en discreet zijn de kenmerken van onze bij de federatie TMV aangesloten gecertificeerde registertaxateurs.

Taxatietarieven.
Taxaties voor veiling zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. U kunt hiervoor tijdens openingstijden zonder afspraak bij ons langskomen gedurende de speciale taxatie/inbrengperiodes. Voor complete verzamelingen of inboedels komt een van onze registertaxateurs graag bij u thuis voor een vakkundige en persoonlijke taxatie.

Voor taxaties waarbij een officieel, door alle instanties en verzekeringsmaatschappijen erkend, rapport van belang is rekenen wij het standaard tarief van 150,- euro per uur.

U ontvangt dan een gedegen taxatierapport met beschrijvingen en waardes van al uw kunst, antiek en kostbaarheden.

Graag lichten wij de mogelijkheden persoonlijk aan u toe.

Taxatie op basis van foto
Als u twijfelt of uw stukken geschikt zijn voor veiling kunt u foto’s mailen van de betreffende items alvorens u besluit bij ons langs te komen of een afspraak te maken met een van onze taxateurs. Op basis van deze foto’s ontvangt u dan binnen een week een globale taxatie. De taxatie op basis van foto blijft een indicatie, voor een definitieve waardebepaling is het van belang de stukken in het echt gezien te hebben.


  • Veilinghuis Van Spengen
  • Koninginneweg 25
    1217 KR Hilversum
    T. +31 (35) 640 09 89
    F. niet beschikbaar
    E. info@vanspengen.com