Goede doel veiling

Veiling ten bate van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

goede doel veiling

Deze van sprokkelhout gemaakte sculpturen van dinosauriërs zijn in coronatijd gemaakt door Michael Kulkens. Het doel: thuiszittende kinderen een lach op het gezicht bezorgen. Michael verloor zijn zoon Tommy-Boy vijf jaar geleden bij een verkeersongeluk en zet zich sindsdien in om voorlichting te geven over smartphone-gebruik in het verkeer. Het sprokkelhout voor deze dinosauriërs vond Michael langs de weg waar het ongeval met zijn zoon plaatsvond.

“Onze zoon heeft na het ongeval in het Emma Kinderziekenhuis gevochten voor zijn leven. We zijn daar als familie ongelofelijk goed opgevangen. Op 22 september, de geboortedag van Tommy-Boy, zullen we de dino’s veilen ten behoeve van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis.” 

De creaties van Michael zijn tot 16 september tentoongesteld in het Dino Experience Park in Gouda en van 19 tot 22 september staan ze bij de schaapskooi op de hei van Blaricum waar tevens de sculpturen geveild zullen worden.

Aanmelden om aanwezig te zijn tijdens de veiling kan via een bericht naar mkulkens@live.nl 

Klik hier om te bieden en de sculpturen te bekijken

Om te kunnen meebieden dient u zich te registreren. 

De hoogste online bieder is voorlopig koper zijn of haar bod zal worden gebruikt als startbedrag tijdens de veiling op 22 september